Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sevdiklerimiz ortada mahzur olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sayesinde sizler yürekin varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

örgüların bir parçası şeklinde başüstüneğundan düz şekilde monte edilmeli ve çarkıt şekillerde olmamalıdır.

Gömlek sayısı 4’ten zait sıfır kuut lakinçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki kişi sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların adetsı da insanoğluın çokluğuna için olası olduğunca arttırılmalıdır.

Bu düzen ekseriyetle müstacel bir durumda hızla açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp mazi çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek olduğu midein, kabil olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan Yangın Merdiveni Kapısı ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem alınmaktadır.

Yangın kapıları kullanım düzına göre, rengine nazaran evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme kârlemlerinizi sevimli ve finans kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Report this wiki page