En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamaktadır.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı müstacel çıkış karınin kullanılacaksa o hengâm zaruri koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu tedarik etmek için yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetçi edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları; son basamak emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında kendisine yer bulur. Doğru bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi fail müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar bedduaşap bapnın nanay olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması yangın kapısı şarttır.

Report this wiki page